Autor: Eva Kiisler • 12. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Üürikinnisvara arendaja ootab koroona-aastalt kasumit

Seni eelkõige väikekorterite arendamisele keskendunud Scandium Kinnisvarale oli 2020. aasta edukas. Lisaks mullu turule toodud üüribrändile kavatseb ettevõte liikuda ka teistesse kinnisvaravaldkondadesse.

Scandium Kinnisvara tegevjuht Maido Lüiste.

Maido Lüiste, Scandium Kinnisvara tegevjuht: „2020. aasta oli hoolimata koroonast tingitud ebamäärasusele meile edukas. Valmisid kaks suurt maja ning lansseerisime oma üüribrändi Nestin Rent. Töös on mitu mastaapset arendust Tallinnas, mida loodame peagi tutvustada. Kasumit ootame koroona-aastalt ligikaudu neli miljonit eurot, kuid täpsed arvud selguvad hiljemalt märtsis.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806