Autor: kinnisvarauudised.ee • 14. aprill 2021
Ainult tellijatele

Vabaduse puiestee ja Männiku tee ristmik saab kergliiklustunneli

Viljandi maantee ja Pärnu maantee vahelise kergliiklustee ehitus on jõudnud tunneli rajamiseni Vabaduse puiestee ja Männiku tee ristmikul, ehitusööd toovad alates homsest, 14. aprillist kaasa liikluspiiranguid.

Kergliiklustunnel, Pilt illustreeriv.
Autor: Pixabay

Abilinnapea Kalle Klandorf selgitas, et tegu on järjekordse etapiga veebruaris alanud uue kergliiklustee rajamisel Viljandi maantee ja Pärnu maantee vahele. „Uue tee rajamine on taas üks samm selleks, et Tallinn saaks ühendatud pideva kergliiklusteede võrgustikuga. Tööde eesmärgiks on 2019. aastal valminud Järve kergliiklustee ühendamine Pärnu maanteel, Rahumäe raudteeviaduktil algava Lääne-Tallinna kergliiklusteega,“ rääkis Klandorf. „Ehitustööde käigus rajatakse muuhulgas kaks tunnelit, mis tagavad liiklejatele ohutu ja turvalise teekonna. Liiva raudteejaamaga ristuva tunneli ehitus algas juba veebruaris ning nüüd on töödega jõutud Vabaduse puiestee ja Männiku tee ristmikule rajatava tunnelini.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806