Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. aprill 2021
Ainult tellijatele

Kandi arendus Tallinna-Tartu maantee ääres laieneb

Kaarsilla Kinnisvara OÜ ja Embach Ehitus OÜ allkirjastasid ehituslepingu Vana-Kandi tee 3 hoone ehitamiseks. Kandi arendusse kerkiv lao- ja tootmishoone on järjekorras juba kolmas. Arenduse esimesed kaks hoonet valmisid aastal 2020 ja on põhiosas üürnikega täitunud.

Foto Kandi arenduse esimeste hoonete sarikapeolt

Vana-Kandi tee 3 hoones saab üüritavaid ruutmeetreid olema ligikaudu 2 300, millest 45% on üürilepingutega kaetud. Loodavad üüripinnad on suurusega 70-1000 m2. Kõik pinnad saavad olema köetavad (eesti rohegaas), paigaldatud soojatagastusega ventilatsioon, varustatud valveseadmete, veeühenduse (külm vesi) ja kanalisatsiooniga (k.a. trapp põrandas). Esialgsetele plaanidele tuginedes valmib hoone 2022. aasta alguses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806