Autor: kinnisvarauudised.ee • 31. august 2021

Tartu gaasiplahvatuses suuri kahjustusi saanud kortermaja taastamistööd käivad

Jaama 77 kortermajal on kindlustatud, nii hoone karp kui ka korterite siseviimistlus, mistõttu hüvitab Gjensidige kindlustus kõik vajaminevad remonttööd majas sees, kui ka näiteks maja taga kahjustada saanud mänguväljakul, teatab kindlustusselts.
Tartus gaasiplahvatuses kahjustada saanud kortermaja.
Foto: Kristjan Teedema, Tartu Postimees / Scanpix

Gjensidige kahjukäsitluse osakonna juht Maarika Mürk ütleb, et kuigi kõiki hinnapakkumisi ei ole veel saadud, siis eksperthinnang on käes ja taastamistööd käivad. „Hetkel teostatakse hoone elektritöid, kontrollitakse gaasitorustikku ning kõigile trepikojas olevatele korteritel oleme tellinud välisuksed“.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474