Autor: Annika Kald • 14. oktoober 2021

Korteriühistute pankrotid on sagenev reaalsus

Väga paljud Eestimaa räämas kortermajad on saanud tegusate ja vastutustundlike korteriühistute juhatuse liikmete juhtimisel uue hingamise. Korteriomanikel tasub aga alati meeles pidada, et korteriühistu juhatuse vastutustundetu tegevus võib viia ka korteriühistu reaalse pankrotini.
Raskuste eest ei tasu pead liiva alla peita, vaid nendega tegeleda.
Foto: Shutterstock

14. oktoobril ilmus Äripäeva tellijatele Korteriühistute erileht

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474