Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. oktoober 2021

EfTENi fondi ja Invego ühisarendusse osteti esimese kuuga kolm majatäit kodusid

EfTEN United Property Fundi ja kinnisvaraarendaja Invego Rae valda rajatava Uus-Järveküla elurajooni osteti esimese kuuga 16 ridaelamukodu, mis on kümnendik projekti kogumahust. Projekti kogumaksumus on 45 miljonit eurot ning esimene etapp valmib 2023. aasta kevadel.
Kristjan-Thor Vähi
Foto: Liis Treimann

"Esimesed kolm majatäit kodusid on sisuliselt müüdud ja tänasest panime müüki juba järgmised kolm maja," kinnitas Uus-Järvekülat arendava Invego juht Kristjan-Thor Vähi, kelle sõnul on arenduse tugevusteks nii kiire ja mugav ühendus Tallinnaga, väga head lasteaiad-koolid ja muu eluks vajalik taristu ning samas looduse lähedus. "Kindlasti aitab poolteist aastat ette müügitehinguid sõlmida fakt, et arenduse taga seisab EfTENi näol ka väga mainekas investor," rõhutas Vähi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474