Autor: Urve Vilk • 9. november 2021

Päikeseparkide ehitaja: vallutame Saksamaa, sest Eestis sai turg otsa

OÜ Smartecon juhatuse liikme Magno Kure sõnul suutsid nad pärast Eesti toetuste lõppemist Saksamaal esimese kliendi leida: „Pärast sisenemisraskusi oli seal asju lihtsam ajada, sest nii võrguettevõtted kui ka kohalikud omavalitsused on pigem päikeseparkide poolt ja töötavad kaasa. Eestis ei saa seda alati nii öelda.“
OÜ Smartecon juhatuse liikme Magno Kure sõnul on neil Eestis käive oluliselt langenud ja nad keskenduvad rohkem välisturgudele.

Kuidas nad läbi raskuste suutsid Saksamaa päikeseparkide turul kanda kinnitada, rääkis Magno Kure Äripäeva Infopanga värskes konkurentsiraporti intervjuus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474