Autor: Tristen Vardja • 4. november 2021

Projektimajandus selgeks!

Hoone projekteerimine koosneb neljast etapist, kirjeldab Ülo Pärnitsa stipendiumiga pärjatud arhitekt Tristen Vardja: eskiisprojekt, eelprojekt, põhiprojekt ja tööprojekt. Iga järgnev projekti etapp muudab eelnevat detailsemaks ja täpsemaks.
Tisten Vardja, VUNK Agency

Eskiisprojekt

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474