Autor: Urve Vilk • 23. november 2021

Astlanda Ehitus: kriisiaasta näitas partnerite tõelist palet

Ehitusettevõtjate edetabeli 2. kohal oleva OÜ Astlanda Ehitus juhatuse esimehe Kaupo Kolsari sõnul tõi 2020. aasta välja vajaduse partneritega painduvaks ning senisest avatumaks koostööks. “Nagu tõi välja ka teadmise, millised partnerid on partnerid nii heas kui halvas.”
Mullu septembris panid HKScani toonane juht Anne Mere ja Astlanda juhatuse liige Kaupo Kolsar nurgakivi toidutööstuse uuele logistikakeskusele Jüris. Foto: Andras Kralla.
Foto: Andras Kralla

Pandeemia puhkedes peatas Astlanda Ehitus paljude eluhoonete ehituse kartuses, et seoses ebakindluse ja töötuse kasvuga nõudlus kaob. Kuid turu aktiivsus taastus kiiresti ja juba sügisel jätkati nii peatatud objektide kui ka uute hoonete ehitamisega. Ennekõike suuremast käibest tulenevalt kasvas ka puhaskasum 42% võrra.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474