Autor: Mait Kraun • 4. veebruar 2022

Nordecon sõlmis üle 4 miljoni eurose ehituslepingu

Nordecon sõlmis Tartus Ülikooli kliinikumi kolme korruse ehitustöödeks enam kui 4 miljoni eurose lepingu.
Nordecon.
Foto: Andras Kralla

Nordecon tõlmis sihtasutusega Tartu Ülikooli Kliinikum ehituslepingu Tartus puusepa 8 hoones asuva kliinikumi A-korpuse teise kuni neljanda korruse ehitustöödeks. Ehitustööd algavad 2022. aasta aprillis ning lõppevad 2023. aasta sügisel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474