Autor: Ehitusuudised • 1. aprill 2022

Peegelsaunasid valmistav Eesti iduettevõte pälvis maineka Red Dot disainiauhinna

Tartumaalt pärit peegelklaasist saunasid tootev ettevõte Haljas Houses pälvis maailma ühe hinnatuima rahvusvahelise disainiauhinna Red Dot. Kaheksanurkne peegelsaun Hele Glass on esimene saun Eestis, mis selle auhinnaga pärjatud.

Red Dot on üks suurimaid disainikonkursse maailmas, mida on korraldatud juba üle 60 aasta. Haljas Houses’i poolt väljatöötatud peegelsaun pälvis auhinna enesehoolitsuse, heaolu ning ilu valdkonnas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474