Autor: kinnisvarauudised.ee • 2. mai 2022

Kaamos Groupiga liitusid uus finantsjuht ja juriidilise valdkonna juht

Kaamos Groupi uueks finantsjuhiks ja juhatuse liikmeks saab Peeter Aruvald, juriidilise valdkonna juhi ametikohale asub Eliza Tüll. Mõlemad on pikaajalise kogemusega oma ala eksperdid, teatab ettevõte.
Kaamos Groupi uus finantsjuhit Peeter Aruvald.
Foto: ERLEND STAUB

„Mul on väga hea meel, et saan liituda Kaamose professionaalse ja ettevõtliku meeskonnaga ning anda oma panuse grupi kasvu ning eduloo jätkumisse,“ ütles Kaamos Groupi finantsjuht Peeter Aruvald, kes on varasemates töökohtades palju kokku puutunud Baltikumi finants- ja kinnisvaraturu erinevate segmentidega.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474