Autor: kinnisvarauudised.ee • 27. mai 2022

R8 Technologies jõudis 50 parima Euroopa kinnisvaratehnoloogia ettevõtte hulka

The European PropTech Association – PropTech House sõelus välja 50 Euroopa parimat kinnisvaratehnoloogia ettevõtet, mis konkureerivad Proptech Startup & Scale-up'i auhinnale ning R8 Technologies valiti 50 parima sekka juba kolmandat aastat järjest.
R8 Technologiese tegevjuht Siim Täkker.
Foto: Raul Mee

TOP 50 tehnoloogiafirmasid ootab 27. ja 28. juunil Brüsselis järgmine etapp, kus juba Euroopa Komisjoni esindajatega täiendatud žüriid veenda tuleb. Konkursi lõppvoor ja auhinnatseremoonia toimuvad käesoleva aasta septembris.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474