Autor: Tenerife24 juht Eike Feigenbaum • 30. august 2022

Korter Kanaaridel - suvekodu või investeering?

Üldiselt ja üksikasjalikult kinnisvara soetamisest Kanaari saartel ehk kas saab olla valmis selleks, mis kinnisvaraostjat tegelikult tabab.
Eike Feigenbaum, Tenerife24 juht. Foto: erakogu

Võib olla hirmutav osta kinnisvara Hispaaniasse Kanaari saartele ajal, kui statistika ütleb, et Kanaarid on 2022. aasta üks Hispaania kehvim provints, kus kohalikud seisavad silmitsi reaalse vaesusega. Kuidas on mõjutanud olukorda tervisekriis, Brexit ja sõda Euroopas?

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474