Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. august 2022

Vilniuse kesklinnas osteti täna arenduse eesmärgil kolledži hoone

ASi Pro Kapital Grupp tütarettevõte Leedus ostis hoone enampakkumise teel. Ostutehing väärtusega 6,25 miljonit eurot viidi lõpule 30. augustil.
Pro Kapitali ostetud hoone Vilniuses.
Foto: Vilniuse Kolledž, Wikipedia

ASi Pro Kapital Grupp Leedu tütarettevõte ostis Vilniuse kolledžile kuuluva neljakorruselise hoone, mis on ehitatud 1957. aastal ja mille kogupindala on 3400 ruutmeetrit, koos 0,24 hektari suuruse riigi omandis oleva maa-ala. Hoone esialgne müügihind oli 3,2 miljonit eurot. 5. juulil toimunud enampakkumisel osales 14 osalejat.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474