Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. detsember 2022

Fausto muutis oma ärihooned kriisikindlateks tsitadellideks

Kriisiolukorras ei ole tark jätta kogu vastutust üksnes võrgufirmadele, sest ennetavalt saavad palju ära teha ka ettevõtted ise ja nende rendipindade omanikfirmad, leiab ärikinnisvara arendaja AS Fausto Capital.
Fausto Capitali arendatav Maakri HUB Tallinnas (Foto: Fausto Capital).

Hiljutine talvine lumetorm, energiakriis ja ka üldine julgeolekuolukord tõstatavad küsimuse eraettevõtete jaoks kriitiliste tehnosüsteemide toimimiskindlusest, sest ka kriisi ajal peab inimestel olema võimalik osta näiteks süüa või lugeda uudiseid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474