Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. veebruar 2023

Tallinn jagab restaureerimistoetusi senisest 100 000 eurot rohkem

Tänasest saab Tallinna linnaplaneerimise ametile esitada taotlusi kultuurimälestiste, vanalinna muinsuskaitseala ja miljööväärtuslike alade hoonete ning planeeringutega määratud väärtuslike hoonete restaureerimiseks.
Tallinn toetab miljööväärtusliku keskkonna säilimist.
Foto: Liis Treimann

Toetuse eesmärk on toetada objektide, sh detailide restaureerimist ja taastamist, et säilitada Tallinna linnaruumis ajastutruu miljöö, arhitektuur ja materjalikasutus. Taotlusi saab esitada kuni 13. märtsini 2023.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474