Autor: kinnisvarauudised.ee • 15. veebruar 2023

Korteriühistud peavad talveakadeemiat

Sel nädalal, 16-17.veebruaril kogunevad korteriühistud üle Eesti Viimsisse, et vahetada mõtteid ja omandada uusi teadmisi iga-aastases talveakadeemias.
Foto: Andres Haabu

Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse esimehe Andres Jaadla sõnul hoiab korteriühistute meeli ärevil korterelamute rekonstrueerimistoetuse taotlusvoor. "Kindlasti plaanime talveakadeemias elamute rekonstrueerimist põhjalikult lahata. Kavas on rääkida BUILDEST projektis pakutavatest võimalusest ja eesmärkidest ning renoveerimisest nii korteriühistu, rahastaja kui ehitaja vaatevinklist. Oluline on ju lõppude lõpuks see, et aastaks 2050 saaks kogu elamufond rekonstrueeritud, kuid üle 10 000 kortermaja ootab veel renoveerimist - suur hulk tööd on ees," hindab Jaadla, kelle sõnul ilma riikliku toetuseta maju korda ei saa. Lisaks renoveerimisele kõneldakse korteriühistute talveakadeemias rahvastiku vähenemise mõjust elamufondile, kriisidega toimetulekust ning käsitletakse olulisi juriidilisi küsimusi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474