Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. aprill 2023

Tallinna linnaplaneerimise ametit asub juhtima Martin Karro

Tallinna linnaplaneerimise ameti juhataja ametikohale korraldati sihtotsing pärast seda, kui avalik konkurss luhtus. Linnaplaneerimise ameti eelmine juhataja Ivari Rannama lahkus ametist 17. veebruaril. Linnaplaneerimise ameti juhataja põhipalgaks on 5500 eurot kuus.
Martin Karro asub tööle 2. maist. Foto: Ain Saarna
Tallinna Linnavalitsus nimetas täna ametisse linnaplaneerimise ameti juhataja Martin Karro, kes asub tööle alates 2. maist 2023.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474