Autor: kinnisvarauudised.ee • 18. aprill 2023

Pro Kapitali Kalaranna Kvartali uuest etapist müügi või broneeringuga kaetud viiendik

Arendaja alustas Tallinna vanalinna piiril asuva Kalaranna Kvartali 12 äripindadega elamust koosneva 39 000-ruutmeetrise arenduse viimase 4 maja ehitust. Kvartali arhitektuurse tellimuse täitjad on arhitektid Mihkel Tüür ja Ott Kadarik (Kadarik Tüür Arhitektid), maastikuarhitektid Maarja Tüür ja Kerttu Kõll (Sfäär Planeeringud) ning sisearhitekt Galina Burnakova.
Kalaranna Kvartal laiub ligi 39 000 ruutmeetril (Vaade: Pro Kapital).

Kalaranna tn 8 asuvale kinnistule valmib käimasoleva ehitusetapi käigus veel neli maja, kus on kokku 146 eluruumi ja neli äripinda.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474