Autor: Lauri Leet • 26. juuni 2023

Kadi Pärnits: kahetseme, et bürooruumide osas tulevad pikemad vahed sisse

Peame vaatama, et meil oleks üüritavaid elupindu linnakus rohkem, just elamuosa vajaks tegemist rohkem koos bürooga, märkis Mainor AS-i juht Kadi Pärnits Ülemiste City tuleviku kohta.
Tallinna linnavolikogu esimene istung.
Foto: Andres Haabu

"Meie suur soov on arendada linnakus tarka tööstust," tõdes Pärnits. Ehkki järgmine aasta tuleb veel keeruline, siis Mainor AS on selleks valmistunud. Põhiline majandustegevust raskendav element on olnud kahekordne intress ning kulusid on pidanud optimeerima, rääkis ta. „Kallimad asjad on ära jäänud, aga me kindlasti ei taha palkadest kokku hoida,“ lisas Pärnits.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474