Autor: kinnisvarauudised.ee • 14. august 2023

Kaarsilla Kinnisvara rajab Tartusse 1800-ruuduse kauplusehoone

Arendaja poolt jaeketile A1000 Market ehitatav hoone valmib järgmise aasta suvel. Arhitektuurse tellimuse täitja on konkursivõitja Projekt O2, ehitusliku tellimuse täitja on Embach Ehitus.
Foto: LIIS TREIMANN

Hoone kerkib Tartusse aadressil Kalda tee 39. “Oleme tänulikud võimaluse eest parandada Annelinna ja selle lähiümbruskonna toodete ja teenuste kättesaadavust. A1000 Market täiendab tarbijate valikuvõimalust selles kasvavas piirkonnas veelgi,” avaldas Kaarsilla Kinnisvara tegevjuht Made Vares heameelt. “Kaarsilla Kinnisvara ja A1000 Marketi partnerlus toob Tartu jaekaubandussektorile ja kohalikele elanikele pikaaegset kasu, see mitte ainult ei laienda ostlemise valikuvõimalusi vaid loob piirkonda ka uusi töökohti.” lisas Vares.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474