Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. september 2023

Tabasallu kerkib aastaga 3-korruseline kortermaja

OÜ Vanalinna Ehitus sõlmis täna, 5. septembril ehituse töövõtulepingu Tabasallu kerkiva kolmekorruselise kortermaja ehitamiseks. Koostöös oma ettevõtte Ovilon Kinnisvaraga alustatakse elumaja ehitusest Lasteaia tänav 6 paiknevale kinnistule.
Selle kortermaja valmimise tähtaeg on sügis 2024 (Visuaal: OÜ Vanalinna Ehitus).

Projekti valmimistähtaeg on 2024. aasta sügis. OÜ Vanalinna Ehitus ehitusjuhi Indrek Kaselti sõnul on Tabasallu kerkiv korterelamu kaasaegne, kvaliteetne ja kõigi mugavustega. 3- ja 4-toalised korterid sobivad hästi mugavust ja avarust armastavatele inimestele, lastega peredele või neile, kes perelisa planeerivad. Sealsed 2-toalised korterid on aga väga hea võimalus neile, kes otsivad väiksemat ja ökonoomsemat elupinda.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474