Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. september 2023

Pro Kapital tähistas Kalaranna III etappi

Eile, 7. septembri õhtul tähistas kinnisvaraarendusettevõte Pro Kapital Kalaranna Kvartali kolmanda ehk viimase etapi ajajärku, mille jooksul valmib 4 viimast maja. Kvartali arhitektuurse tellimuse täitjad on arhitektid Mihkel Tüür ja Ott Kadarik (Kadarik Tüür Arhitektid), maastikuarhitektid Maarja Tüür ja Kerttu Kõll (Sfäär Planeeringud) ning sisearhitekt Galina Burnakova
Kalaranna arenduse III etapp hõlmab orienteeruvalt 7 500 m2 suurune maa-ala (Foto: Pro Kapital).

käimasoleva ehitusetapi lõpuks arendatakse välja orienteeruvalt 7 500 m2 suurune maa-ala, millel on neli maja brutopinnaga ligi 12 700 m2 ning maa-alune parkla ligi 60 parkimiskohaga

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474