Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. november 2023

Riigi Kinnisvara pani nurgakivi üle 6-miljonilisele päästekomandole

10. novembril asetati Haapsalu päästekomando hoonele nurgakivi. Hoone arhitekt on Juhan Rohtla arhitektuuribüroost KUU Arhitektid ja projekteerija OÜ ACTO CONSULT. Ehitavad Tallinna Ehitustrust OÜ ja Ehitustrust AS, omanikujärelvalvet teostab Sweco Est.
Päästekomando koos selle juurde rajatava õppetorni ja varjualusega peaks valmima 2024. aasta sügisel (Foto: Marko Mumm).

Päästekomando koos selle juurde rajatava õppetorni ja varjualusega valmib 2024. aasta sügisel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474