Autor: kinnisvarauudised.ee • 28. märts 2024

Scandium ostis Pätsi ja Laidoneri suvitusvilla

Arendaja omandas Pärnu tuntuima hooletusse jäetud arhitektuuripärli ja plaanib selle renoveerida luksuslikeks suvituskorteriteks. Renoveerimisprojekt pärineb APEX Arhtiektuuribüroolt.
Tammsaare puiestee 11 villa peaks renoveerituna nägema välja selline (Visuaal: APEX Arhitektuuribüroo).

Scandium Kinnisvara soetas Pärnus Tammsaare puiestee 11 ajaloolise puitvilla. Paljudele tuttav pikalt tühjana seisnud hoone rekonstrueeritakse põhjalikult nii seest kui väljast. Esimesel Eestiajal Pätsi ja Laidoneri suvituskohana tuntud hoone saab tagasi oma algse ajaloolise funktsiooni luksuslike suvituskorterite näol.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474