Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. mai 2024

ASi Tallinna Arendused juhatuse liige astus tagasi ja nõukogu määras asendaja

ASi Tallinna Arendused nõukogu rahuldas 8. mail ainsa juhatuse liikme Margus Jaansoni lahkumisavalduse alates 11. maist. Alates 9. maist kuni uue juhatuse liikme värbamise ja tööleasumiseni nimetas nõukogu ajutiselt juhatuse liikmeks senise nõukogu liikme Joosep Vimma.
ASi Tallinna Arendused juhib ajutiselt Joosep Vimm.
Foto: Andras Kralla

„Pistelise kontrolli käigus ilmnes, et üks ettevõtte töötajatest on korduvalt teinud ettevõtte nimel tehinguid seotud osapoolega. Juhatuse liige kinnitas, et oli sellest teadlik ja tunnistas oma eksimust ning esitas nõukogule lahkumisavalduse. Tema lahkumisavalduse otsustas nõukogu rahuldada,“ ütles ASi Tallinna Arendused nõukogu esimees Raido Roop.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474