Autor: kinnisvarauudised.ee • 15. mai 2024

Favorte sai Tähetornis sarikate alla järgmise ärihoone

Arendaja ja Eventus Ehitus pidasid eelmisel nädalal sarikapidu, et tähistada Tähetorni Tehnopargi viienda stock-office ärihoone täiskõrguse saavutamist. Hoone arhitekt on Aigar Roht Arhitektuuribüroo Korrus OÜ-st. Projekti finantseerib LHV Pank.
Tähetorni Tehnopargi viies <em >stock-office </em>ärihoone (Foto: Favorte).

Juba selle aasta lõpus lisandub Tallinna kõige suuremasse kaasaegsesse äriparki 5000 m2 energiatõhusat äripinda.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474