Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. juuni 2024

Invego ehitab Lõuna-Portugali 154 villat

Eesti kinnisvaraarendaja Invego rajab Lõuna-Portugali ajaloolise pealinna Silvese läheduses 154 villaga elu- ja puhkerajooni, mis läheb kokku maksma 100 miljonit eurot, teatas ettevõtte juht Kristjan-Thor Vähi.
Invego villad Portugalis.
Foto: Invego

Silves Hillsi nime kandva projekti ettevalmistused on kestnud üle kahe aasta, avalik müük algab juunis teises pooles, taristu rajamine käesoleva aasta lõpus ning projekti kaks esimest etappi valmivad 2026. aasta teises pooles. "Meil on meeskonnas nii tugev kohaliku turu kui rahvusvahelise müügi know-how ja - mis sellise mastaabiga projekti puhul võib-olla veel kõige olulisem - meil on ka kohaliku omavalitsuse väga tugev toetus," kinnitas Invego juht Vähi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474