Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. juuni 2024

Viljandi Westrén-Dolli villa saab 3,3 miljoniga uue hingamise

OÜ Luikmulk investeerib Viljandi kesklinnas asuva eelmise sajandi algusest pärit ehitismälestise Villa Doll rekonstrueerimisse üle 1,3 miljoni euro, projekti finantseerib ka Bigbank 2,2 miljoni euro suuruse arenduslaenuga.
Viljandi Villa Dolli tulevikuvisioon.
Foto: Luikmulk

"See hoone jäi mulle ammu silma. Niivõrd huvitava ajalooga ja arhitektuuriga hoone peatänava kõrval lihtsalt laguneb. Kurb oli vaadata. Üks hetk otsustasime, et teeme korda," kommenteeris OÜ Luikmulk juhatuse liige Hardi-Sander Luik ning lisas, et kuigi algsest viimistlusest on arvestatav osa kahjuks hävinud, on säilinud siiski mitu väärtuslikku interjööridetaili, nagu juugendlikud kahhelahjud, juugendlikud seinamaalingud, laekarniisid, aaderdusega avatäited, keraamilised põrandaplaadid, trepivõre fragmendid jms.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474