Autor: Andi Pleskovski • 13. detsember 2021

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid

RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski
Foto: Erakogu
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutasb RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski möödunud nädalal Äripäevas.

Aasta 2021 jääb lao- ja tootmispindade turu vaates meelde suure nõudluse ja vähese pakkumuse aastana. Kuigi nõudlus on meelitanud lao- ja tootmispindade turule sisenema mitmeid suuri tegijaid büroohoonete, kaubanduskeskuste ja elukondliku kinnisvara vallast (nt Kapitel, Astlanda, Colonna ja Stadium Real Estate), peab tulemusi veel ootama ning paljud koroonakriisi tõttu ootele pandud arendused valmivad kõige varem uue aasta kevadel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474