Autor: Jaan Martin Raik • 29. oktoober 2021

Baltic Horizon Fund maksab investoritele 2 miljonit eurot

Aasta algusest on Baltic Horizon Fund aktsia odavnenud 5,2%
Foto: Liis Treimann
Kinnisvarafond suurendab investoritele makstavat kvartaalset summat ligikaudu 2 miljoni euroni, teatas ettevõte börsiteates.

Northern Horizon Capital kui Baltic Horizon fondi fondivalitseja võttis vastu otsuse teha osakuomanikele rahaline väljamakse ligikaudu 1,63% ulatuses fondi selle aasta kolmanda kvartali kaalutud keskmisest puhasväärtusest. Väljamakse suurus kokku on ligikaudu 2,03 miljonit eurot, mis ühe osaku kohta on 0,017 eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474