Autor: Riho Kirsipuu • 14. november 2021

Pro Kapital kasvatas nii käivet kui ka kasumit

Pro Kapitali juht Paolo Michelozzi.
Foto: Andras Kralla
Peale börsipäeva avalikustas Pro Kapital kolmanda kvartali ja üheksa kuu vahearuande, mis oli suurepäraste müügitulemuste ja ootusi ületanud eellepingute mahu toel positiivne, kirjutab ettevõte börsiteates.

Kolmanda kvartali käive kerkis eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 164% 4,6 miljonilt eurolt 12 miljoni euroni. Brutokasum suurenes võrdlus perioodil 1,9 miljonilt eurolt 3,4 miljonile eurole ja ärikasum 0,9 miljonilt eurolt 2,8 miljonile eurole. Puhaskasumit teeniti 1,1 miljonit eurot, samas eelmisel aastal oldi kolmandas kvartalis 3,2 miljoniga kahjumis.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474