Autor: Diana Tiidema • 8. veebruar 2024

Baltic Horizon vahetab käiku, 26 lisamiljonit pardal

Baltic Horizon Fund sõlmis 26 miljoni eurose laenulepingu Šiauliai pangagaSee on märgiline samm nii fondi kui ka panga jaoks, avades uusi võimalusi kinnisvaraarenduse ja finantskohustuste refinantseerimise vallas.
Šiauliai panga toetus võimaldab fondil vähendada laenukulusid ja keskenduda aktiivsemalt kinnisvaraarendusele, märgib Baltic Horizon Fundi juht Tarmo Karotam
Foto: Liis Treimann

Baltic Horizon Fund ja Šiauliai pank teatasid kolmapäeval pikaajalise koostöö algusest, mille raames antakse fondi hallatavatele ettevõtetele 26 miljoni euro suurune laen. See on märgiline samm nii fondi kui ka panga jaoks, avades uusi võimalusi kinnisvaraarenduse ja finantskohustuste refinantseerimise vallas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474