Autor: Jaan Martin Raik • 10. mai 2024

Baltic Horizoni renditulu kahanes 2 müüdud hoone võrra

Kinnisvarafond Baltic Horizon Fund sõlmis esimeses kvartalis rendilepinguid 4719 ruutmeetri ulatuses, mis tagab tulevaste perioodide renditulu 0,9 miljoni euro ulatuses aastas.
Baltic Horizon Fund teenis esimeses kvartalis 0,6 miljonit eurot puhaskahjumit.
Foto: Liis Treimann

Aasta esimese kolme kuuga teenis kinnisvarafond 2,8 miljonit eurot, mida on aasta varasemast 33,5% vähem. Lõppenud kvartaliga teenis ettevõte kokku 0,6 miljonit eurot puhaskahjumit, aasta tagasi teenis fond 22 000 eurot kasumit. Finantskulud kerkisid aastaga 22%, 2,5 miljoni euro juurde.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474