Autor: Jaan Martin Raik • 20. juuni 2024

Kinnisvaraturg toibub, uusarendused hoiavad hinda

Eesti kinnisvaraturul vaiksem periood jätkub, tehingute arv kidub, samas arendajad vaatavad tulevikku optimistlikumalt: ehitushind on soodne, ehitajad koostööaltimad ja taustal kõlab teave Soome kinnisvaraturu koidikust.
Merko Ehituse kinnisvarafirma Merko Kodud OÜ juht Indrek Tarto leidis, et kinnisvaraturu üldine foon on veidi paranenud. Taustal Merko arendus.
Foto: Liis Treimann

Soome kinnisvaraturule jõudvast koidikust annab märku see, analüütikud suhtuvad valdkonna firmadesse lahkemalt. Mai lõpus tõstsid Danske Banki analüütikud ehitus- ja kinnisvarafirma YIT aktsia hinnasihi 1,8 eurolt 3 eurole ja andsid ostusoovituse. Nende hinnangul on kinnisvaraturu põhi käes ning ehitusturu maht hakkab järgmisel aastal kasvama.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474