Lauri Leet • 8 juuni 2020

Arvi Mägin: Eesti sisearhitektid on maailmatasemel

Floorini juhatuse esimees Arvi Mägin ning müügi- ja turundusjuht Urmas Iher rõhutavad saates Kõik ärikinnisvarast interjööri olulisust ruumi funktsioonide edukaks täitmiseks. Nad avaldavad rahulolu - Eestis on olemas korralik sisearhitektide koolitamise traditsioon ning tulemused on suurepärased.

Foto: Julia-Maria Linna

Saatest saame teada, milline põrandakattematerjal on tegemas võidukäiku. Tuleb jutuks, miks ei ole hea Eestis levinud praktika, kus põrandakattematerjalid paigaldatakse sageli märjale betoonile ning lisaks selgitavad Arvi Mägin ja Urmas Iher, mis on tõstetavate põrandate plussid ning miks on neid Eestis seni vähe rajatud.

Saatejuht on Lauri Leet.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806