Autor: Gregor Alaküla • 16. november 2021

Airbnb äri õitseb kriisist hoolimata: isegi maksudega tasub ära

Maksu- ja tolliamet hakkas ligi kolm aastat tagasi tegema koostööd Airbnbga. Kui palju peab majutust pakkudes maksma riigile ja kui palju platvormile, kuuleb saatest "Turismitund".
Foto: Liis Treimann
Kui eelmisel aastal said paljud Airbnb platvormil majutuse pakkujad rahakotile põntsu ja pidid oma pakkumise ümber profileerima ning hindu langetama, siis sel aastal oli tubade täitumus maksimumi lähedane. Samuti ei jäänud püsima vahepealne hinnalangus, rääkisid Airbnb majutuse pakkujad saates „Turismitund“.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474