Autor: Anu Lill • 28. detsember 2021

Jaak Roosaare, Mikk Talpsepp ja Ivar Mägi ennustavad: börsidel ja kinnisvaras on oodata tõusu, Funderbeam tekitab vastakaid arvamusi

Täpselt aasta tagasi tegid Eesti investorkonna kogenuimad eksperdid oma ennustused, kuidas võiks aasta investorite jaoks kulgeda. Nüüd tegi Äripäev kokkuvõtteid, kas nad suutsid täppi panna, ja mis peamine, kus peitub suurim tootluspotentsiaal 2022. aastal.
Mikk Talpsepp, Ivar Mägi ja Jaak Roosaare
Foto: Äripäev

Rikkaks saamise õpikute autor Jaak Roosaare ja investor Ivar Mägi jäid Äripäeva raadio saates "Investor Toomase tund" Funderbeami tuleviku kohta erinevale arvamusele. Samas börsidele ennustasid tõusu nii Roosaare kui elukutseline börsikaupleja Mikk Talpsepp. Kinnisvara peaks järgmisel aastal hooga kasvama, pakkudes rahale turvalist peidupaika inflatsiooni eest, uskus Roosaare.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474