Autorid: Meelis Mandel, kinnisvarauudised.ee • 1. juuli 2022

Marko Kull soovitab Ukrainasse investeerida ja räägib seal varitsevatest ohtudest

Capital Milli osanik Marko Kull
Foto: Andras Kralla
Ukraina elanikud ja ettevõtjad üritavad eluga edasi minna, kuigi tänavapildis on endiselt näha liivakotte ja automaatidega sõdureid, ütles kinnisvarainvesteerimisele keskenduva Capital Milli üks osanik Marko Kull.

Äridelegatsiooniga Ukrainas kaasas olnud kinnisvaraarendaja juhtis tähelepanu ka laopindadesse investeerimise väljavaadetele, kirjutas Äripäev. „1,2 miljonist ruutmeetrist laopinnast on hävinud 360 000 - 380 000 (parandatud 1.07.2022 - toim.) . Isegi kui enamik inimesi linnast lahkuks, on neid pindu endiselt vaja: kohaliku ettevõtluse, tööstuse ja sõjaliste vajaduste jaoks. See, kui nii võib öelda, on kõige kindlam investeering,“ arvab ta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474