Autor: Lauri Leet • 26. juuli 2023

Esimeses etapis on päikesepaneelid katusel ebaefektiivsed

Päikesepaneelid.
Foto: Liis Treimann
Käesoleva aasta mai lõpus toimus Äripäeva kinnisvarauudiste teemaveebi korraldatud kinnisvara-arenduse konverents, kus teiste seas esines Baltikumis tegutseva ja kinnisvaraomanikele teenust osutava ettevõtte Green Formula Capitali juhtiv partner Meelis Šokman.

„Tänasel päeval arvatakse endiselt väga tihti, et kui on rohesertifikaat ja päikesepaneelid katusel, on hoone roheline ja rohepööre tehtud,“ märkis Šokman.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474