Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 14. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusfirma Kulden Grupp leiab lahenduse ka kõige keerukamatele soovidele

Kaubandus- ja äripindade ehitamise ning remontimisega tegelev Kulden Grupp OÜ on 17 tegevusaasta jooksul lahendanud tehniliselt keerukaid sisekujunduslahendusi sadadele objektidele.

Näiteks loonud superministeeriumi akustilised seinapaneelid, Telliskivi Loomelinnaku kaubatänava ning Ülemiste keskuse valgustusega ripplaed.

Kulden Grupi müügi- ja projektijuhi Erik Metsise sõnul on ettevõtte eesmärk olla tellijatele koostööpartner, kes saab kõigega hakkama ega tekita oma tööga kliendile lisaprobleeme. „Püüame alati tegutseda võimalikult läbipaistvalt, dokumenteerime iga oma sammu ning oleme valmis lahendama klientide mured jooksvalt. Ehitusprotsess saab olla sujuv ning meie töö tõestab seda.” Sageli ei sisalda üldprojekt ega ka sisekujunduse projekt kõike seda, mille alusel saaks tellida materjale, palgata ehitajad ning alustada ehitusprotsessi, kuigi kliendid enamasti seda arvavad. Kulden Grupi meeskond selgitab alati kliendile lahti projekti kõik nüansid, koos vaadatakse üle kogu protsess, materjalid ja tehnoloogiad ning pakutakse oma kogemustest lähtuvalt parimaid lahendusi.

"Loomulikult suudame ka ise pakkuda oma töölõikude projekteerimist ning seda nii enne tööde alustamist kui ka ehituse ajal, kui kliendil peaksid mõtted muutuma. Hoonete eriosade planeerimine lagede, põrandate ja seinade puhul on tihti väga keerukas ning arusaadavalt ei pruugi väiksema kogemusega ettevõte osatagi neile lahendusi pakkuda. Meie oma meeskonnaga mõtleme välja lahenduse, teeme projekti, aitame materjali tarnimisega ning ehitame objekti tähtaegselt valmis,” räägib Metsis. Lisaks on Kulden Grupil võimekus kooskõlastada ning projekteerida tulekaitse- ja tuletõkkeviimistlusega seotud töid vastavalt kõigile ettekirjutusele. Tehes tihedat koostööd ehitusmaterjalide maaletoojatega, pakub ettevõte eriti keeruliste interjööridetailide valmistamist ja juhib sellelaadseid projekte algusest lõpuni. Kulden Grupp on aastate jooksul tõestanud end kui kõrge kvaliteediga üldehitaja, kes on ehitanud nii kaupluseid, kohvikuid, ööklubisid, kontoreid ja avalikke hooneid kui ka eramaju. Kliendid on tellinud neilt näiteks tõstetavaid lavasid, demonstratsioonide esitamise konstruktsioone, messide esitlustarvikuid, karniise, alumiiniumist, terasest ja klaasist sisekujunduselemente, erivalgusteid ja reklaamviitasid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474