Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 15. november 2021

Uus nutikas lahendus JUNGilt kardinate ja valgustite juhtimiseks

Kardinate ja valgustite nutika juhtimise saab koju paigaldada ka siis, kui targa maja süsteemi plaanis ehitada ei ole. JUNG on selleks loonud LB Management lahenduse, millega saab valgust juhtida ja kardinad liikuma panna.

Tänu süsteemi erinevate elementide ühtesobitusele võimaldab uus tehnoloogia erineva keerukusega ja suure hulga funktsioonidega tehnilisi lahendusi. Näiteks, süsteem on võimeline reageerima päikesevalgusele.

Koos temperatuuri- ja päikeseanduriga on võimalik kardinate liigutamine vastavalt päikese eredusele ja toatemperatuurile. Süsteem kontrollib valgustugevust ja temperatuuri üks kord minutis ning kui tekib rohkem kui 10-protsendiline erinevus viimasest mõõtmisest, siis saadetakse signaal taimerile.

Süsteemi põhiseadistused saab määrata automaatseks: näiteks kardinate liigutamine, ribakardinate nurga muutmine vastavalt päevasele valgusele. Samuti on võimalik valida, kas soovite hommikul ärgata magamistoas kardinad ees või et loomulik hommikuvalgus teid ärataks. Kui paigaldada koju valgustid, mille valgustugevust on võimalik reguleerida, saab süsteemis seadistada valgustuse päevaseks töötegemise ajaks sobivamaks, õhtul aga hämaramaks. Õhtune mahedam valgustus enne magama minekut tagab parema ööune.

„Pimedal aastaajal on palju kasu eelprogrammeeritud valgustusest, mis hommikul vähe aega enne kardinate avanemist ja äratuskella helinat mahedalt sisse lülitub. See tagab pehme ärkamise, kus silmad kohanevad valgusega ja keha virgub - lahendus, mis sobib ka nn “raske unega” koolilapse magamistuppa,” ütleb JUNG Eesti piirkonnajuht Mark Melts.

Samal ajal kui LB Management automaatselt töötab, on võimalik kardinate liigutamine, valgustite sisse- ja väljalülitamine ning hämardamine ka igal ajal kodus olles nii lülitist kui ka distantsilt nutiseadmest kasutades Bluetooth rakendust. JUNGi LB Management lahenduse juhtimiseks on vaja alla laadida Clever Config äpp, mis töötab nii iOS kui ka Androidil.

LB Management lahendus ja teised JUNGi tooted on saadaval koostööpartneritelt üle Eesti: www.kontaktid.jung.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474