Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 2. november 2022

5 põhjust, miks tasub uue kodu kööki planeerida koostöös arendajaga

Uue kodu loomise juures võtab kõige enam aega harilikult köögi planeerimine ja tellimine. Samas on köök kodu süda ning seetõttu on väga oluline, et uue kodu võtmeid saades oleks ka köök juba valmis. Pikaajaliste kogemustega kinnisvaraarendaja Reterra Estate OÜ müügijuht Kaspar Markus toob välja viis põhjust, miks tasub köögi planeerimisel usaldada arendajat.

1. Arendaja pakub praktilise ja loogilise lahenduse, klient ei pea vaeva nägema

Nagu öeldud, võtab köögi planeerimine ja tellimine tavaliselt teistest ruumidest rohkem aega, aga arendaja kaudu tellides võib olla kindel, et kõik mõõdud ja planeeringud on korrektsed ning paigas. Meie oleme oma klientidele loonud nii-öelda standardlahendused, mis teevad planeerimise ja valimisprotsessi oluliselt lihtsamaks. Iga korteritüübi jaoks on valmis disainitud parim lahendus ning klient ei pea nuputama, kuidas sahtleid, kappe ja tehnikat oleks hea paigutada.

Oluline on loomulikult ka see, et köögi disain haakuks hästi ülejäänud korteri siseviimistlusega ning looks ühtse terviku. Meie eesmärk on pakkuda oma arendusprojektides koduostjatele isikupäraseid ja kvaliteetseid köögilahendusi, et uue kodu kättesaamisel koheselt kasutusvalmis kööki nautida. Aitame oma erilahendusest leida sobiva köögi just kliendi vajadusi ning soove silmas pidades. Kõikide Reterra köökide materjalide näidistega on enne otsustamist võimalik tutvuda arenduste müügiboksides, nii saab ise katsetada ning kombineerida endale kõige meelepärasema lahenduse.

2. Köögi sisustamise kulud saab mugavalt liita kodulaenuga

Arendajaga koostöös kööki planeerides võidab klient nii ajaliselt kui ka rahaliselt. Rahalises mõõdus on kliendi jaoks vahe aga eriti suur, kuna arendaja kaudu kööki tellides ei pea köögi maksumust korraga välja käima, vaid saab selle mugavalt lisada oma kodulaenu sisse. Nii on rahaline „koorem” kergem, sest uue kodu puhul on niikuinii palju korraga tekkivaid kulutusi, ning igasugune kulude optimeerimine on alati teretulnud.

3. Köök valmib õigeks ajaks

Reterra koostöö köögitootjaga on olnud pikk ja põhjalik ning meie arendustes on köögitootja igale korterile köögi välja mõõtnud, variandid hinnastanud ning ajalise skaala täpselt välja arvutanud, tänu sellele saab kliendi köök korterisse paigaldatud juba enne kui kliendil võtmed käes on. Ajalises mõõdus on võit paar-kolm kuud, mis tavaliselt läheb eraldi köögi sisustamisel tellimise hetkest kuni valmimiseni.

4. Ei pea kartma möödalaskmisi mõõtudes ega värvitoonides

Köögimööbli tellimise puhul on suurimad möödalaskmised seotud harilikult mõõtude või halva planeeringuga, näiteks on jäetud liiga vähe hoiustamisruumi kappide näol, töötasapind liiga kitsas või on valesti planeeritud köögis toimetamise loogika. Sageli juhtub ka, et ise projekteerides pole pistikuid piisavalt palju või asuvad need ebamugavas paigas, kapiuksed avanevad valele poole või on köögi värv erksa tooni asemel liiga matt.

Usaldusväärse köögitegija leidmine on raske, sest pakkujaid on palju ja selles maailmas orienteerumine on ajamahukas. Kui aga arendaja teeb köögifirmaga koostööd, annab ta oma usalduse ja kvaliteedigarantii, et valmiv köök päriselt koduomanikele sobib ja meeldib.

5. Klient saab köögi, mis ei lähe moest!

Reterra on koostöös köögitootjaga pannud paika parimad materjalide, tehnika ning sanitaartehnika variandid, mis omavahel hästi sobivad ning sobivad ka arenduses kasutatavate muude materjalide ja siseviimistluspakettidega. Kui sisustustrendid tulevad ja lähevad, siis köögi disaini valides peaks kindlasti mõtlema sellele, kas see köök ka viie aasta pärast mõnus ja ilus tundub. Soovitame liiga julgete lahendustega olla ettevaatlikud, sest vallatud vormid, värvid jms võivad alguses tunduda huvitavad, aga pika peale hoopis häirima hakata. Siiski püüame oma köögivalikutes pakkuda kõigile midagi, olgu selleks klassikaline, modernne või julgem lahendus!

Reterra pakub köökide lahendusi nii Tartus Raadimõisa Pargimajade arenduses kui ka Tallinnas Raemõisa arenduses, tutvu vabade korteritega, novembri lõpuni korteri ostuga 7000 euro väärtusega köök hinnas!

www.reterra.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474