Autor: Roseni Maja • 21. november 2022

Roseni Maja ahvatleb kauni arhitektuurse lahenduse ja keskkonnasõbralikkusega

Uuel aastal Tallinna Rotermanni kvartalis valmivas Roseni Majas on jäänud veel viimane vakantne täiskorrus suure pindalaga: hetkeseisuga on enamik büroopindu tulevaste üürnike poolt broneeritud.

Otse Tallinna südamesse, aadressile Ahtri 4 kerkiv Roseni Maja on kuue maapealse ja kahe maa-aluse korrusega moodne büroohoone. Hoone esimesele korrusele on kavandatud restorani- ja äripinnad ning ülemistele korrustele büroopinnad, mida rikastab kogu hoonet läbiv klaaskatusega valgusküllane aatrium. Hoone suletud brutopind on 15 150 m2 ning hoone on projekteerinud arhitektibürood EVATA ja Siim & Põllumaa, sisekujunduse on loonud ARS Projekt. Roseni Maja partner üürnike leidmisel ja lepingute sõlmimisel on rahvusvaheline kinnisvaraettevõte Colliers.

Roseni Kinnisvara OÜ juhataja Peeter Küti sõnul on Roseni Maja projekt pikalt planeeritud ja hoolikalt kaalutletud samm, mille tulemusena valmib Tallinna kesklinna uus esindusliku arhitektuuriga kaasaegne büroohoone. „Roseni Majas on kooskõlas kõrgklassiline arhitektuur, erakordne asukoht, energiasäästlikkus ning premium-büroopinnad,“ ütles ta ja lisas, et tulevasi üürnikke juba ootavad väärt naabrid: maja ankurüürnikud on sellised lugupeetud ettevõtted nagu advokaadibürood Ellex Raidla ning audiitor- ja õigusbürood KPMG.

Roseni Maja asub linna südames, väljakujunenud äri- ja elukeskkonnaga Rotermanni kvartalis, kus on suurepärased vaba aja veetmise võimalused, mitmed restoranid ja lõunasöögikohad. „Tegemist on hästi nähtava hoonega väga heas asukohas – populaarses Rotermanni kvartalis, mis on üks kiiremini ja terviklikumalt arenevaid piirkondi Tallinnas. Päevas sõidab hoone asukohast mööda 33 000 autot. Roseni Majja on lihtne ligipääs, seal on mugav parkimine nii üürnikele kui ka hoone külalistele – on olemas lühiajaline parkimine hoone ees,“ selgitas Kütt. Uus büroohoone Roseni Maja on tänu oma suurusele ja eripärale kergesti hoomatav ning sobib ka suuremat korrusepinda vajavatele ettevõtetele.

Uus hoone pakub rentnikele ning külastajatele silmailu mitte ainult väljast, kuid ka seestpoolt: hoones on läbi kuue korruse ulatuv klaasseinte ja -katusega aatrium, mis toob palju päevavalgust ja hingamisruumi. „Samas on hoone äärmiselt energiasäästlik. Tegu on A-energiaklassiga ärihoonega, kus on nii päikeseelektrijaam, elektriautode laadimiskohad kui ka jalgrattaparkla,“ ütles Kütt.

„Järgmise aasta sügisel valmiv Roseni Maja loob unikaalse võimaluse ettevõtetele, kelle jaoks on oluline omada bürood süda­linna prestiižses asukohas. Hoonel on ülihea ligipääsetavus ja nähtavus. Hoone arhitektid on paigutanud 1700ruutmeetrise korruse pinnaga büroohoone selliselt, et aknaalust töökohta jagub väga paljudele. A-energiaklassi hoone koos toetava päikesepargiga tagab tänasel energiaturul stabiilselt madala kõrvalkulude taseme. Funktsionaalse planeeringuga ärihoone pakub tulevastele üürnikele mugavaid parkimisvõimalusi mahukas maa-aluses parkimismajas koos elektriautode laadimiskohtadega lisaks ka turvalist jalgrattaparklat,“ kommenteeris Colliersi juhtivpartner Avo Rõõmussaar.

Roseni Maja sarikapidu on plaanis tähistada juba jaanuaris ning rentnikud saavad kolida sisse uue aasta sügisel.

Vaata ka www.rosenimaja.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474