Autorid: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected], EuroPark Estonia OÜ • 8. mai 2024

EuroParki abil rajatakse Linnu teele moodne spordiväljak

Kohas, kus korraldatakse sündmusi ning saab kokku suur hulk inimesi, on kõige muu kõrval vaja mõelda ka parkimisvõimalustele. Selle eest on Eestimaa erinevates otstes juba aastaid hoolt kandnud EuroPark.
Selline saab olema Linnu teele rajatav väljak.

EuroPark on koostöös jalgpalliklubiga FC Flora käima lükanud põneva projekti, millelt laekuv tulu suunatakse edasi noorte liikumisvõimaluste avardamisse – parkimistasudelt kogutava rahaga toetatakse Tallinnas Linnu tee 11 rajatava uue spordiväljaku valmimist.

Parkimises kord majas, projektidele vajalik lisaraha olemas

Tallinnas Linnu teel asuva FC Flora Kotka staadioni ümbruses korraldab parkimist EuroPark. FC Flora andis omapoolse heakskiidu projektile, mille kohaselt suunatakse parkimiselt laekuv sümboolne tasu igati õigesse kohta – laste ning noorte liikumisse.

Antud samm on hea näide sarnastes valdkondades toimetavate klubide või vabaajakeskuste jaoks, kes saavad sel moel tegutsedes korra majja enda hoonete ümber valitseva parkimiskorralduse osas ning ühtlasi teenida vahendeid enda plaanides olevate projektide tarbeks.

”FC Flora hoolekogu võttis vastu otsuse, et parkimisest saadav tulu suunatakse lastele vaba aja veetmise võimaluse loomiseks. Koostöös EuroParkiga sai ideed mugavalt realiseerima asuda, sest ettevõttel on pikaajaline kogemus parkimise korraldamisel, tehnilised teadmised ja kiire valmisolek,“ ütles FC Flora tegevjuht Sergei Hohlov-Simson.

Käroly Hein, EuroParki arendusjuht
EuroPark on panustanud Eesti inimeste tervisesse ja heaollu juba aastaid, toetades erinevaid spordialasid ja kultuurisündmusi ning nüüd aitame rajada jalgpallipuuri.

Spordiväljak loob vajaliku meeskonnatunde ja lähendab

FC Flora Kotka staadioni parkla kõrvale rajatakse mõõtmetega 30 x 14 m väljak ehk rahvakeeli jalgpallipuur, mida ümbritsevad turvalised võrgud.

„EuroPark on panustanud Eesti inimeste tervisesse ja heaollu juba aastaid, toetades erinevaid spordialasid ja kultuurisündmusi ning nüüd aitame rajada jalgpallipuuri. Kui tänu meie toetusele möödub selle rajamine muretumalt ning seeläbi suudetakse sihtrühma lastele pakkuda rohkem kvaliteetset aega, vahvaid tegemisi ja rõõmu, on meie eesmärk täidetud,” ütles EuroParki arendusjuht Käroly Hein.

Loodav mänguala on mõeldud eelkõige FC Flora treeningutel käivatele lastele, keda on ühtekokku üle tuhande. Miniväljak võimaldab vaba aega sportlikult sisustada ning suurendada meeskonna- ja klubitunnet.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474