21. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne Politsei: Me ei ole praeguse olukorraga liikluses rahul

Lääne Politseiprefektuuri korrakaitseosakonna politseidirektor Joosep Kaasik sõnas, et kuna praeguse olukorraga liikluses rahul olla ei saa, siis plaanitakse aeg-ajalt laiaulatuslikke politseioperatsioone.

Lääne Politseiprefektuur viis teenistuspiirkonna kuues maakonnas läbi politseioperatsiooni, mille eesmärgiks oli tabada liikluseeskirjade rikkujaid. Kokku tabati ühe päeva jooksul 26 seaduserikkujat, neist 6 juhtimisõiguseta sõidukijuhti, 8 joobes juhti ja 12 juhti, kelle puhul tuvastati muu liiklusseaduse, liikluskindlustusseaduse või karistusseaduse rikkumine.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474