21. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne Politsei: Me ei ole praeguse olukorraga liikluses rahul

Lääne Politseiprefektuuri korrakaitseosakonna politseidirektor Joosep Kaasik sõnas, et kuna praeguse olukorraga liikluses rahul olla ei saa, siis plaanitakse aeg-ajalt laiaulatuslikke politseioperatsioone.

Lääne Politseiprefektuur viis teenistuspiirkonna kuues maakonnas läbi politseioperatsiooni, mille eesmärgiks oli tabada liikluseeskirjade rikkujaid. Kokku tabati ühe päeva jooksul 26 seaduserikkujat, neist 6 juhtimisõiguseta sõidukijuhti, 8 joobes juhti ja 12 juhti, kelle puhul tuvastati muu liiklusseaduse, liikluskindlustusseaduse või karistusseaduse rikkumine.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474