21. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ruduse juht kritiseeris olukorda ehitusmaterjalide turul

Midagi head ehitusmaterjalide turul Eestis kuulda ei ole, järjekorrad on pikad ja valik on kesine, tõdes Rudus Eesti juhatuse esimees Toomas Vainola Äriplaani konverentsil.

Mitmed ehitusmaterjalide tootjad on ettevõtete TOPides tipus, kuid see ei tähenda veel midagi, märkis Vainola. Eesti ehitusturu maht on 35 miljardit krooni. Ehitusettevõtteid on ca 3000. Eksport on kasvanud, kuid kodumaine tarbimine kasvab tunduvalt rohkem.

Vainola sõnul oli 2005. aasta teedeehitajatele hea aasta. Soojusmaterjalide müük on kasvanud 35%. Kasvutempo on olnud suur ning keegi ei osanud seda oodata, lisas ta. Erinevad suurfirmad on teinud investeeringuid ehitusmaterjalide tootmisesse.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474