22. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Falck võidab Grifsilt Rimi valve Eestis tagasi

Aasta tagasi meie valvsa pilgu alt kadunud Rimi kauplusekett on hakanud vaikselt aga kindlalt tagasi tulema, kirjutab Falck Eesti siseleht.

Falck Eesti Põhja regiooni teenindusdirektor Margus Kolumbus nimetab murdepunktiks septembrit, kus kahe nädalaga võeti üle Ülemiste ja Rocca al Mare hüpermarketid. "On väga positiivne, et oleme oma kunagise kliendi tagasi võidelnud - küll mitte kogumahus, aga suures osa," rääkis Kolumbus.

"Neil (Grifsil - toim.) pole kindlaid osakondi, asjad kipuvad venima, sest ühel inimesel on liiga palju töökohustusi," lausus Falckist Grifsi tööle läinud ja nüüd taas Falci naasnud objektivanem Simo-Ott Pappe siselehes. Pappe sõnul kopeeris Grifs töökorralduse Falcki pealt.

"Turvafirma Grifs on tööülesannetega Rimi kaupluste teenindamisega rahuldavalt hakkama saanud. Seoses tööjõuturul valitseva töötajate puudusega on ette tulnud kergeid tagasilööke," nendib Rimi Balticu turvaülem Kristian Randver lehes.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474