22. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Staažikas pikanäpumees jäi pinalivargusel vahele

Falcki turvatöötajad tabasid ühes Tallinna kesklinna kaubanduskeskuses pinalivarguselt mehe, kes selle suve jooksul mitmel teiselgi varguskatsel vahele on jäänud.

20. septembri õhtul haaras 27aastane Mark kaubakeskuse riiulitelt kolm pinalit, koguväärtusega 696 krooni, ja mässis need käsivarrel rippunud jaki sisse. Turvakontrollis selgus, et pinalite peitmiseks kasutatud tumepruunist kunstnahast naiste jakk kandis kasutatud rõivaid müüva “Humana” poe hinnasilti. Jaki ostutšekki polnud Markil ette näidata.

Pinalivarguse eest politseile üle antud Mark on Falcki turvatöötajate vana tuttav.

25. juuli päeval varastas ta Tondil asuvast tanklast 247 krooni väärtuses erinevaid kaupu. Pikanäpumehel õnnestus küll trammi peale hüpata ja põgeneda, kuid Falcki patrullekipaaž tabas mehe paar peatuse pärast.6. juulil saabus Falcki juhtimiskeskusse paanikahäire ühest Tallinna vanalinna poest. Falcki patrullekipaaži turvatöötajad pidasid sündmuskohal kinni Marki, kes oli üritanud teksapükse varastada. Lisaks sellele oli agressiivne varas ähvardanud poemüüjat vägivallaga.22. juuni õhtul pidasid Falcki turvatöötajad Marki kinni ühes Kristiine linnaosas asuvas prillipoes. Kinnipidamise põhjuseks oli see, et Mark oli taskutesse toppinud seitse paari kalleid päikeseprille, koguväärtusega 17 315 krooni. Prillivargusel jäi Mark vahele ka 17. juunil, kui nad koos kaasosalise Antoniga eemaldasid turvaelemendid kolmelt prillipaarilt, pistsid prillid kotti ja üritasid nende eest tasumata poest lahkuda. Pood sai 5555 krooni maksnud prillid tagasi.

Käesoleva aasta jooksul on Falcki turvatöötajad politseile üle andnud ligi 4300 õiguskorra rikkujat, kellest 2600 jäi vahele poevargusel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474